Inschrijven voor een studie bij Lobo

Geweldig, u wilt zich inschrijven voor een van onze studierichtingen! U kunt zich nu inschrijven of her-inschrijven voor het schooljaar 2018 - 2019. U kunt zich tot <uiterste inschrijfdata> middels de inschrijvingsformulieren inschrijven bij LOBO.

Het nieuwe schooljaar start per <start datum nieuw schooljaar> in het gebouw van STS – 1, lokaal 21, aan de Passiebloemstraat no. 2 om 18:00 u.

Toelatingseisen

De inschrijving staat open voor :

Studiekosten en betalingsgregelingen

Het inschrijfgeld voor LOBO is gesteld op SRD 1,250

Het inschrijfgeld kan via een van de volgende rekeningen overgemaakt worden:

Interne financiering
Voor degenen die daar behoefte aan hebben, bestaat de mogelijkheid om het inschrijfgeld in 3 termijnen te betalen. Wenst u gebruik te maken van deze interne financiering, dan vragen we u om dit aan te geven bij uw (her-)inschrijving bij de studentenadministratie van LOBO.
* Als u per eind december niet aan uw betalingsverplichting hebt voldaan, wordt er een boete van 10 % van het totale inschrijfgeld in rekening gebracht en moet de totale achterstand + boete per eind januari 2019 voldaan zijn.
** Oudejaarsstudenten die hun betalingsverplichting(en) nog niet voldaan hebben over het schooljaar 2017 -2018 en daarvoor, worden niet heringeschreven voor het schooljaar 2018 - 2019. Inschrijving is alleen mogelijk als het volledig achterstallig bedrag in één (1) keer wordt ingelopen en de aanbetaling voor het nieuw schooljaar gestort is.

Benodigdheden voor inschrijven

Nieuwe studenten overleggen de volgende stukken bij de inschrijving:

* indien u niet in staat bent om ons formulier online in te vullen, dan dient u het formulier persoonlijk bij de studentenadministratie in te vullen.

Studenten die al eens bij ons een studie gevolgd hebben, overleggen de volgende stukken bij de herinschrijving:

* indien u niet in staat bent om ons formulier online in te vullen, dan dient u het formulier persoonlijk bij de studentenadministratie in te vullen.

Voor het inleveren van benodigde stukken kunt u terecht bij de:
Studentenadministratie LOBO ( STS1 – scholencomplex )
Passiebloemstraat no. 2
Telefoon: 400733
Tijd: 08:00 u – 11:00 u.

De studentenadministratie zal nagaan en vaststellen of u voldoet aan de toelatingseisen voor het programma waarvoor u zich wenst in te schrijven.

Secretariaat

Adres : Passiebloemstraat 2 (1ste etage)
STS.1 Scholencomplex
E-mail : secretariaat@lobo.sr
Telefoon : (597) 400733


Het secretariaat is van ma t/m vrijdag bereikbaar van 7.00u tot 11:00u in de ochtend.

Inschrijven

Is uw interesse gewekt? Schrijft u zich dan nu gelijk in voor een studierichting.


Hier kan een eventueel onderschrift

Schrijf je nu in